O nama & KontaktOffice.co.rs je važan deo kompanije Expo Line iz Beograda, koja se dugi niz godina bavi distribucijom , proizvodnjom i trgovinom kancelarijskog materijala & Nameštaja, Računara i prateće opreme za poslovne i privatne korisnike.

Naš cilj je da vam ponudimo samo najkvalitetnije proizvode po niskim cenama, uz korisničku podršku koja se smatra za među najboljima u branši. Svi naši proizvodi iz kategorije kancelarijski namestaj opremljeni su Blum i Harn okovom. Pored sopstvenog proizvodnog programa kancelarijskog nameštaja, ostvarili smo saradnju sa velikim brojem odabranih dobavljača iz Srbije i inostranstva, sve u cilju izlaženja u susret zahtevima klijenata za što većim izborom i konkurentnom cenom

Naš tim eksperata vam je na raspolaganju da vam pomogne u odabiru pravog potrošnog materijala, tonera, papira i nameštaja za vašu kancelariju. Kompletan asortiman kancelarijskog nameštaja isporučujemo uz minimum 2 godine garancije tako da možete biti sigurni da ste kupovinom u Office Expo napravili pravi izbor.

Veliki deo naših proizvoda imamo na lageru i isporučujemo ih u roku od 24h ili 72h.Za ostale artikle možete očekivati isporuku u roku od 7 radnih dana. Najveći deo našeg asortimana isporučujemo besplatno na teritoriji čitave Srbije. Više informacija o besplatnoj isporuci na stranici Isporuka.
Prodajni salon : Belville, Đorđa Stanojevića 11g

Mail : office@Office.co.rs

CALL CENTAR : 011 6300660

Radno vreme : Pon–Pet.: 08:00 - 16:00

Subota i nedelja : Neradni daniFabrika I magacin :   Milisava Gorunovica  116d

Tel: +381 11 8326035

Radno vreme : Pon–Pet.: 08:00 - 16:00

Subota i nedelja : Neradni dani


Pored širokog asortimana dostupnog 24 sata dnevno na našoj online prodavnici, takođe imate mogućnost da, u prijatnom ambijentu našeg salona, pogledate deo naše ponude kancelarijskih stolova, plakara, fotelja i kaseta sa fiokama ili da lično preuzmete vašu pošiljku kancelarijskog materijala.

Sa istom pažnjom i posvećenošću prilazimo svakom projektu. Bez obzira da li je vaš posao opremanja mali ili veliki, možete se osloniti na naš tim dizajnera da vam pomogne u odabiru pravog nameštaja pripemom Cad crteža i realističnih 3d modela .

Mogućnosti plaćanja u prodajnom salonu Belville su :

Gotovinsko plaćanje

Plaćanje pouzećem

Žiralno (Predračun)

Platnim karticama