Politika privatnosti

Politika privatnosti


Obaveštenje/Korišćenje ličnih podataka

 

Expo Line će čuvati samo one lične podatke čiju su obradu klijenti izričito tražili od Office Expo.

Ukoliko Expo Line D.o.o. odluči da promeni ovu politiku, postavićemo izmene na ovoj stranici kako bi naši klijenti, bili svesni koje lične podatke Expo Line D.o.o. obradjuje i kako ih koristimo. Ukoliko u bilo kom trenutku


Integritet podataka

Expo Line D.o.o. će koristiti lične podatke samo svrhu za koju su prikupljeni ili za koju su ovlašćenje dali naši klijenti ili sa važečim zakonima ili propisima.


Izjava o privatnosti.

Našu webstranicu možete pronaći na www.office.co.rs . Korisnici mogu da dobiju informaciju o podacima koji se prikupljaju, klikom na formu za registraciju. Ukoliko imate pitanja ili zabrinutost vezanu za podatke koje prikupljamo, molimo vas da nas kontaktirate na mail adresu office@office.co.rs , ili telefonom 011. 6300-660.

Pristup/Ispravke

Pristup vašim ličnim podacima, kao i izmena vam je omogućena na stranici Moj Nalog - http://www.office.co.rs/login

 

Kolačići i linkovi ka ostalim sajtovima

Expo Line D.o.o. može koristiti kolačiće kako bi poboljšao iskustva korisnika dok koriste Office Expo softver. Kolačići su mali delovi podataka koje vaš pretraživač skladišti lokalno koji pamti informacije i pomaže da se identifikujete na veb sajtovima prilikom kasnijih poseta. Kolačići su jedinstveno dodeljeni nekom kompjuteru i može ih čitati samo veb server u domenu koji je izdao kolačić. Kolačići pomažu korisnicima obavljajući odredjene funkcije kako što je pamćenje lozinke i slično.


Možda ćete dobiti mogućnost da prihvatite ili odbijete kolačiće. Većina veb pretraživača automatski prihvata kolačiće, ali obično možete promeniti podešavanje svog pretraživača tako da odbije kolačić. Imate mogućnosti da iizmeniti podešavanje pregledača tako da vas svaki put obavesti kada se kolačić nudi i dozvoli vam da prihvatite ili odbijete kolačiće.


Naš softver može sadržati linkove ka drugim sajtovima. Expo Line D.o.o. nije odgovoran za politiku privatnosti ili sadržaje tih drugih sajtova.


Office Expo : Internet Tim